Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Cleopatra Luxury Resort este situat la 30 km de aeroport, la 35 km de centrul orasului Hurghada, in golful Makadi, pe malul marii. A fost deschis in anul 2009, ultima renovare a avut loc in anul 2015.

Grupul Cleopatra Hotels participă cu mândrie la creșterea calitatii serviciilor hoteliere in Egipt. De-a lungul anilor, grupul și-a extins personalul cu inalta calificare din industria ospitalității, facilitatile si spatiile de cazare moderne si luxoase de care se pot bucura clientii.

Facilitati hotel:

Hotelul detine receptie 24h, zona de lobby, 4 restaurante, baruri, cafenea, centru Spa, salon de înfrumusețare cu servicii complete, 8 piscine în aer liber, un centru de scufundări, magazine, un supermarket şi un bazar, kids club, volei, golf, sporturi pe apa, tenis, divertisment seara si sala fitness.

Facilitati camere:

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay oferă 448 camere și apartamente frumos amenajate, cu diferite categorii, pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, uscător de păr si produse de toaleta, balcon sau terasă, facilitati pentru ceai / cafea, aer condiționat / încălzire, seif, telefon, Tv satelit, mini-bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.