Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVES BEACH RESORT

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Hotel Caves Beach Resort Hurgada este situat pe plaja, la 10 km de centrul statiunii Hurghada, in districtul Al Ahyaa, la 15 km de aeroport, la 17 km de New Marina (noul port de agreement), in apropierea magazinelor. Este un hotel atipic, Adult Only, cu o arhitectura interesanta si apreciat de turistii care isi doresc o vacanta relaxanta, intr-un decor deosebit.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, lobby, 2 piscine, 7 restaurante, baruri, discoteca, volei pe plaja, aerobic, biliard, tenis de masa, animatie, gimnastica, bilet intrare "Lava Disco", servicii centru SPA, scufundari, Aqua Center, Water Pipe (Shisha), magazine, internet, cafenea turceasca, plaja privata amenajata.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 385 de camere, asa cum sugereaza si numele lui, in stil "cave" (pestera) si ofera telefon, TV/satelit, baie (uscatoar de par), seif, mini bar, aer conditionat individual, terasa sau balcon. Internetul in camere este contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.