Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY

   Soma Bay


Descriere



Localizare:

Cu o gamă largă de facilități si servicii de cea mai buna calitate, Hotel Caribbean World isi rasfata clientii in fiecare zi, folosind cei peste zece ani de experiență pentru a crea amintiri de neuitat și vacante extraordinare.

Hotelul Caribbean Resort Soma Bay este situat chiar pe plaja, in Golful Soma, la 7 km distanta de centrul orasului Safaga si de magazine, 20 km de Golful Makadi si la aproximativ 45 km sud de Aeroportul International Hurghada.

Facilitati hotel:

Caribbean World Resort Soma Bay este un hotel de 5 stele deluxe , cu receptie 24h, zona de lobby, restaurante, baruri, zone de relaxare, piscine in aer liber, gradini, plaja privata amenajata, o serie de activitati in aer liber: teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, calarie, Aqua Park, windsurfing, kitesurfing, teren de joaca pentru copii, sala de fitness, masaj, sauna, baie turceasca, centru Spa si Wellness, beauty salon, magazin de suveniruri. De asemenea, hotelul le pune la dispozitie aer conditionat, acces internet, parcare privata gratuita, room service, seif, personal multilingv, camera de bagaje, schimb valutar, bancomat, spalatorie, curatatorie, centru de afaceri, sali de conferinta si petreceri, mini market.

Facilitati camere:

Toate unitatile de cazare ale hotelului Caribbean Resort Soma Bay poarta amprenta luxului si opulentei, cu accente orientale, si includ Tv cu ecran plat, mini-bar, baie privata cu uscator pentru par si articole de toaleta gratuite, dus / cada, pardoseala de lemn, gresie sau marmura si balcon cu vedere la mare sau la piscine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.