Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blend Club Aqua Resort


Descriere

Amplasare

Resortul se află la cca 700 de m de plaja cu nisip, pe o arteră principală de circulație, într-o zonă centrală - ideal pentru cei ce vor nu doar să stea la plajă, ci și să cunoască mai bine Hurghada.

Dotări

În anul 2022 resortul a fost modernizat. Clienților le stau la dispoziție 332 de camere și 327 de camere duble. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Printre celelalte facilități ale clubului se numără o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (gratuit) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon sau o terasă se găsește în majoritatea camerelor. Camerele au un pat dublu, un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un adaptor de priză și WiFi. În baia dotată cu cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Locul de cazare oferă prin boccia, volei de plajă, volei și jogging și prin ciclism/ciclism montan, tenis și călărie cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, windsurfing și snorkelling, iar contra plată scufundări subacvatice. Clubului oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, biliard, un joc de darts și aerobic, iar contra cost squash. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar, un pub și un lobby bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 7 restaurante à la carte. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Printre ofertele speciale pentru turiștii all inclusive se numără băuturi alcoolice, feluri de mâncare dietetice și mese fără gluten. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mâncare halal și mâncare vegană. De asemenea, clubul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Băuturile nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie