Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLEND CLUB AQUA RESORT

   Hurghada


Descriere

Acest complex mare, cu numeroasele sale piscine si restaurante, este situat pe malul Marii Rosii, la 15 minute de mers cu masina de Hurghada. Hotelul ofera un parc acvatic gratuit si activitati zilnice cu animatori.
Toate camerele de la Blend Club Aqua Resort au aer conditionat, minibar si TV. Fiecare camera este dotata cu baie privata cu cada si dus.
Micul dejun este servit zilnic in restaurantul Fenti de la Blend Club Aqua sau la restaurantul de pe plaja, care ofera locuri la umbra si neacoperite. Pentru cina exista diverse optiuni culinare locale si internationale.
Oaspetii se pot bucura de snorkeling pe plaja si de facilitati de biliard. De asemenea, complexul ofera spectacole si jocuri pregatite de personalul de divertisment.
In imprejurimile hotelului se gasesc diverse magazine cu reduceri si de suveniruri orientale. Aeroportul International Hurghada este la 17 km, iar hotelul este accesibil non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.