Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUNGLE AQUA PARK

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Hotelul este amplasat la 1 km de plaja privata-Dana Beach cu nisip auriu (transport gratuit la plajă), la 19km de Hurghada Marina si la 13km de Aeroportul International Hurghada. Hotelul Jungle Aqua Park, cu servicii foarte bune de cazare si masa, cu facilitati de exceptie pentru toate varstele, este alegerea ideala pentru pentru petrecerea sejurului cu toată familia.

Facilitati hotel:

Jungle Aqua Park Hotel pune la dispozitie recepție 24h, zona de lobby, 6 restaurante, 12 baruri, cafenele și gelaterie, un aqua-park gigant( se întinde pe o suprafață de 35.000 mp cu 35 tobogane cu apă, 33 piscine),  băuturi locale acoolice sau soft, Wi-Fi (in spațiile publice), mini club, servicii curățătorie, spălătorie, masaj, sală fitness, servicii infrumusețare, facilități sportive.

Facilitati camere:

Resortul ofera 866 camere amenajate si decorate cu grija, cu un design modern. Toate sunt dotate cu telefon, minibar, aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi, seif, bai cu uscător pentru păr și articole de toaletă, terasă sau balcon cu vedere direct la piscină sau la grădină, spațiu pentru relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.