Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANA BEACH

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat  intr-o mare gradina frumos amenajata, pe plaja din Hurghada, la 15km de centrul statiunii si 10km distanta de aeroport. Dana Beach Resort este un hotel luxos de 5 *, lider printre hotelurile Pick Albatros, cu o notă suplimentară în stil, confort și servicii.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera clientilor sai: receptie 24h , gradina, 5 restaurante cu meniu pentru copii, 8 baruri, transfer shuttle in centrul statiunii, terasa, centru Spa, 4 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, plaja privata cu nisip, aqua park cu 7 tobogane, teren de joaca, mini-club pentru copii, discoteca, bar pe plaja, birou de turism, centru de schimb valutar, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, magazine, farmacie, centru medical, centru diving, tenis, sala de fitness, aerobic si aqua aerobic, terenuri de volei, mini-golf darts, bocce, sporturi nautice si serviciile centrului de scufundari, echitatie, plaja proprie.

Facilitati camere:

Hotelul Dana Beach este format din cladire principala cu 2 nivele (doar receptie) si un complex de corpuri cu 2,3 si 4 nivele. Dispune de un total de  866 de camere.
Fiecare camera este prevazuta cu baie proprie cu cadă / duș, uscător de păr, articole de toaleta, aer condiționat,mini-bar, seif, telefon, Tv satelit, balcon / terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.