Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA BLUE RESORT HRG

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Hotelul se afla la 15 minute distanta de Aeroportul International din Hurghada si la 20 de minute de centrul statiunii, in a doua linie de la plajă, la 650 m Albatros Palace Beach și Beach Albatros. Hotelul are 305 camere in total si sunt dispuse in cadrul a 3 cladiri inconjurate de gradini ingrijite si piscine.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, zona de lobby,  restaurant cu specific egiptean, 2 restaurante a la carte, lobby-bar, bar langă piscină, 4 piscine, water park cu 9 tobogane cu apă, 2 piscine incălzite, gratis shuttle bus la plajă, loc de joacă pentru copii, sală fitness, parcare (cu rezervare), Wi-Fi,  servicii curățătorie, centru Spa, saună, masaj, salon de infrumusetare, echipament tenis, sporturi nautice.

Facilitati camere:

Camerele spatioase si luminoase, sunt dotate cu telefon, TV satelit, baie cu dus si uscator pentru par, aer conditionat, serviciu pentru ceai si cafea, seif, minibar si balcon/ terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.