Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALI BABA PALACE

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Hotelul Ali Baba Palace este localizat la o distanta de 13 km de Aeroportul Internațional din Hurghada. Frumos amenajat, elegant si modern, gazduind una dintre cele mai mari piscine in aer liber din Hurghada si cu facilități orientate spre familie, hotelul reprezinta una dintre cele mai bune variante pentru petrecerea unei vacante memorabile.

 

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, zona de lobby, restaurante, 8 baruri, gradini atent ingrijite, terasa, baie turceasca, sauna, sala de fitness, biliard, darts, tenis de masa, 2 terenuri de tenis de camp, minigolf, teren de joaca pentru copii, animatori, spalatorie, schimb valutar si access gratuit pentru oaspetii hotelului la Aqua Park , centre de scufundari sau sporturi acvatice, centru Spa, club de noapte, internet, teren de joaca pentru copii, privata cu nisip fin.

Facilitati camere:

Camerele sunt spatioase si luminoase si sunt prevazute cu aer condiţionat, Tv cu ecarn plat/ satelit, balcon si minibar, seif, uscator pentru par, produse de toaleta, telefon, Wi-Fi.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.