Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALADDIN BEACH RESORT

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Aladdin Beach Resort este un hotel construit pe o suprafață de 134 mii/ m², în apropiere de centrul orașului Hurghada si de tot ceea ce statiunea are de oferit si la o distanță de 8 km de aeroport. Hotelul, deschis in anul 1995 si renovat in 2007, se mândrește cu propria sa plajă privată, cu privelisti frumoase asupra Mării Roșii și cu o serie de activități diferite disponibile pentru toate varstele.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, lobby, centru de schimb valutar, 3 restaurante, 7 baruri,  2 piscine exterioare,  sală de conferințe (capacitatea max. 50 pers.), parcare, aerobic, sala fitness, 2 terenuri tenis, tenis de masă, mini-golf, fotbal, programe de divertisment, aerobic si aqua aerobic, muzică live, discotecă (băuturi contra cost), loc de joacă si mini-club pentru copii, tobogan, piscină copii, meniu pentru copii, scaune pentru copii in restaurante, animație, mini club (4-12 ani), Wi-Fi in spațiile publice (gratuit), plaja proprie cu nisi psi pietricele cu intrare lina in mare, mini zoo (Jasmine Village).

Facilități contra cost:  spălătorie, saună, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, jocuri video, mini fotbal, biliard, diverse sporturi nautice, centru diving, teren tenis, magazine, shuttle bus pană in oraș.

Facilitati camere:

Hotelul are o cladire principala cu un etaj, trei corpuri anexe si un complex de bungalow-uri si dispune în total de 491 camere. Toate sunt prevazute cu balcon sau terasă, aer conditionat, Tv satelit, telefon, mini bar (aprovizionare contra cost), uscător pentru păr (la cerere), baie cu dus si produse de toaleta.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.