Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perla Bucovinei

   Gura Humorului


Descriere

Amplasata la numai 300 de metri de manastirea cu pereti pictati Voronet, inclusa pe lista monumentelor UNESCO, Azi sudul Bucovinei, Pensiunea Perla Bucovinei este innconjurata de paduri.
Pensiunea Perla Bucovinei dispune de 24 locuri de cazare in 12 camere duble,
Pe langa serviciile de cazare Pensiunea Perla Bucovinei ofera turistilor:restaurant propriu, foisor in aer liber cu gratar,parcare,posibilitati de organizare de team building si conferinte , diverse activitati recreative.Oaspetii au la dispozitie o conexiune gratuit Wi-Fi.

Pensiunea Perla Bucovinei **** colaboreaza cu o companie autorizata pentru tururi catre manastirile medievale pictate. Impreuna cu ghidul dvs. si calugaritele care traiesc in manastiri veti descoperi legendele si simbolurile secrete referitoare la manastirile pictate.
Un tur complet care poate fi facut intr-o zi plina cu pauza la pranz (in jurul orei 13) cu plecare devreme dimineata (la 8 a.m.) si revenire la cina (la 8 p.m.) este urmatorul:
- Manastirea Moldovita (cu fresce pictate si marul de aur);
- Manastirea Sucevita (cu cele mai numeroase imagini religioase);
- Manastirea Putna (unde se gasesc mormintele a 3 voievozi medievali, inclusiv cel al lui 'Stefan cel Mare');
- Marginea (ceramica neagra),
- Manastirea Dragomirna (cea mai inalta, sec. 17);
- Orasul Suceava- Cetatea de scaun a lui Stefan cel Mare, Muzeul de istorie, Muzeul etnografic.
Restaurantul serveste preparate din buctria traditional romaneasca.Micul dejun,pranzul si cina se pot servi in sistem a la carte.
Toate camerele fiind dotate cu grup sanitar propriu, cablu TV, internet, TV-LCD, minibar, uscator de par,incalzire centrala si balcoane cu vedere spre paduri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.