Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM BEACH

   Elenite


Descriere

Locatie
Hotel pe malul marii . Distanta din centrul Sunny beach este de 9 km, distanta pana la Nessebar este de 15 km.
Facilitati
Construit in 2007, ultima renovare 2010. 8 etaje, cu 2 ascensoare, 145 de unitati (130 camere duble, 15 apartamente) Receptie, piscina in aer liber, schimb valutar, inchiriere auto (contra cost) Internet gratuit in zonele publice. Restaurantul principal, barul din hol. In complex: cafenea Philipopolis (01.06-15.09), sala de animatie (01.06-15.09) bar pe plaja (platit), club de noapte, bar bar Atlantida, restaurante a la carte, Aqua Park, magazine, sala de animatie medic si farmacie in timpul sezonul de vara.
Masa
All inclusive
Cazare
Camere duble cu vedere la parc sau la mare: maxim 2 + 1/3 + 0. - apr. 24 mp, Twin / King (paturi Twin ) si o canapea extensibila / scaun.
Apartament cu vedere la parc sau la mare: max 2 + 2/3 + 1. - apr. 40 mp Apartamentele sunt compuse din dormitor, living si baie. Camera twin / King ( paturi Twin) si o canapea extensibila / scaun.
Toate au aer conditionat, TV, telefon, mini frigider, seif (cu plata), birou, balcon, baie cu dus si cada, uscator de par.
Copii
Patut pentru copii (gratuit, la cerere, in functie de disponibilitate), scaune in restaurant, meniu pentru copii (contra cost, la cerere); pe teritoriul complexului: mini parc de distractii, club pentru copii, animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii , parc acvatic.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina si pe zona de iarba de langa plaja Elenite, in functie de disponibilitate. In complex : utilizarea terenului de tenis (echipament de tenis este platit!), Fitness, mini golf (contra depozit), sah, animatie. Utilizarea gratuita a Aqua Park 01.06-15.09).
Alte servicii contra cost : servicii SPA, aerobic, medic, salon de coafura si frumusete, squash, sauna, baie de aburi, baie turceasca, bowling, bar pe plaja, inchirieri biciclete (contra cost), sporturi nautice
Animale de companie de pana la 5 kg. sunt permise contra cost (10 leva / zi) si cu confirmare in avans din partea hotelului.
Parcare cu plata in limita locurilor disponibile. Vehiculele nu sunt permise in interiorul complexului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.