Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Madagascar si Bora Bora

   Eforie Sud, Romania


Descriere

Boutique Citadel reprezinta destinatia ideala pentru cei ce doresc sa se relaxeze pe litoralul romanesc, fiind pozitionat chiar pe malul marii, intre statiunea Eforie Nord si Eforie Sud, intre lacul Techirghiol si Marea Neagra. Peisajul idilic, linistea placuta si confortul oferit de hotel, imbina totul pentru sejurul perfect.

Boutique Citadel este un complex modern de apartamente fiind caracterizat de un design minimalist, ingenios si luxos, unde confortul si eleganta se imbina perfect. Cele 12 apartamente, spatioase ( 80 - 100 mp) si luminoase, sunt dotate cu facilitati moderne precum televizor, telefon, grup sanitar propriu si articole de baie gratuite, uscator de par, seif in camera, internet wireless de mare viteza si minibar. Toate apartamentele dispun de terasa proprie de unde puteti admira in fiecare dimineata rasaritul. Fiecare apartament are un design unic, exotic, de unde si inspiratia pentru denumirea acestora: apartament Bali, Cancun, Bora Bora, Casablanca etc. Designul terasei este la fel de elegant si exotic, acesta avand o capacitate de 50 de locuri, ideal pentru a va delecta cu preparate culinare exotice si nu numai. Curtea interioara este frumos amenajata unde exista si loc de joaca pentru copii si parcare privata. Plaja hotelului este amenajata, dotata cu umbrele si baldachine (nu sunt incluse in tarif!) .Pregatiti-va asadar pentru un sejur relaxant si revigorant pe litoralul romanesc, la cele mai inalte standarde.

Boutique Citadel-Madagascar
  • Va prezentam o locatie de vis la malul marii, linistita, perfecta pentru un sejur relaxant alaturi de prieteni si de familie.
  • Apartamentul Madagascar face parte din complexul Boutique Citadel.
    Boutique Citadel este singurul resort de lux de 5 stele de la malul marii, situat intre Eforie Nord si Eforie Sud, cu iesire la singura plaja blue flag din Romania.
  • Locatia este una de vis datorita amplasarii chiar la malul Marii Negre cu iesire la plaja Boeme.
    Apartamentul Madagascar este spatios, modern utilat cu tot ce este necesar.
  • Este format din dormitor,living, baie si bucatarie.
    Oaspetii din acest resort au parte de rasarituri unice, relaxare si spatiu intim.
    Sunt binevenite atat cuplurile cat si familii cu copii.
  • Boutique Citadel tine la confortul turistilor nostri, de aceea va punem la dispozitie plaja privata, sala de fitness in aer liber restaurant si loc de joaca pentru copii.
  • Distanta pana la plaja : iesire direct pe plaja
    2 camere (dormitor + living) - 62 mp
    Locuri de cazare : 4 + 1 copii
  • Eforie Sud, strada Bld Republicii, nr. 1, Bl M, et. parter, ap. 8, complex Boutique Citadel

Fiecare apaApartamentele au un design exotic si va duce cu gandul la MADAGASCAR si BORA BORA
  • Distanta pana la plaja : iesire direct pe plaja
  • 2 camere (dormitor + living) - 62 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copiia
  • Eforie Sud, str Republicii, nr 1, complex Boutique Citadel
  • Complexul Boutique dispune de restaurant, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.