Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIMA DEL MAR

Descriere

Localizare: RIMA Del Mar se afl localizata intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord, la 300 m de plaja Eforie Nord si la 2 km de bile de namol ale lacului Techirghiol

Descriere: Proprietatea ofer 17 camere dotate cu controlul climei, un balcon si toalet separat pentru o sedere plcut in Eforie Nord. Camerele pensiunii au birou, TV cu ecran plat si baie privat. Camerele de la RIMA Del Mar sunt prevzute cu aer conditionat si un dulap.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Koglniceanu, situat la 34 km, iar proprietatea ofer servicii de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Oaspetii se pot bucura de buctria tipic european, mediteran si romaneasc la restaurantul Terasa cu ancore, la 5 minute de mers pe jos de proprietate.
Internet Wi-Fi este disponibil in incinta l si este gratuit.
Parcarea, este gratuita in functie de locurile existente.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie