Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pasha


Descriere

Localizare: Hotelul se afla localizat pe faleza statiunii Eforie Nord, in apropierea complexului Belona si a scarilor de acces catre plaja.

Descriere: Hotelul Pasha a fost inaugurat in 2021, dispune de 96 camere duble, duble deluxe cu pat matrimonial sau twin, triple si studiouri spatioase, mobilate modern cu dotari de actualitate si multiple facilitati. Jumatate dintre camere au vederea frontala la mare, jumatate catre statiune, dispun de balcoane largi si un grad marit de confort.

Hotelul dispune de un salon pentru mic dejun, iar pentru celelalte mese turistii pot opta pentru restaurantele si terasele din imediata vecinatate, care ofera numeroase meniuri din bucataria romaneasca si internationala.

Camere:
Hotelul dispune de 95 camere
- camere duble cu vederea la statiune
- camere duble cu vederea la mare
- camere duble deluxe cu vederea la mare
- camere triple cu vederea la statiune
- camera twin cu vederea la mare
- studio cu vederea la mare


Toate camerele sunt dotate cu tv led, minibar si aer conditionat. Hotelul poate asigura si pe timpul iernii primirea turistilor, fiind prevazut cu calorifere si incalzire centrala. Mobilierul este nou, dotarile sunt moderne, exista mobilier in balcon pentru a savura o cafea la rasarit sau o racoritoare la apus.


Masa: Hotelul ofera mic dejun bufet, celelalte mese putand fi luate la restaurantele, terasele sau autoservirile din imediata vecinatate. De asemenea, in cadrul hotelului exista un bar de unde se pot comanda diferite bauturi.


Info:
- Animalele de companie nu sunt acceptate
- Exista o parcare privata si supravegheata video, unde accesul este gratuit in limita locurilor rezervate
- unitatea este dotata cu un lift exterior
- hotelul se afla in apropierea zonelor comerciale din statiune.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie