Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ancora


Descriere

Localizare: Pensiunea Ancora este situata in imediata apropiere (150 m) a Sanatoriului de recuperare si balneologie Eforie Nord

Descriere: Pensiunea Ancora dispune de 18 camere duble si 4 apartamente a cate 2 camere fiecare. Fiind la 150 m de Sanatoriul de recuperare si balneologie,turistii pot beneficia de hidroterapie, bai saline, bazin, bai lumina, bai galvanice, bai medicinale, masaj subacval, bai co2, afuziuni, bazine chineta, dus scotian, dus masaj, sauna, electroterapie, ultra sunete, diadinamici, ionizari, vibromasaj, gimnastica medicala.

Camere: Toate camerele si apartamentele au baie proprie cu cada, cablu Tv, seif, frigider, balcon, aer conditionat si incalzire centrala

-Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 1 copil 0-7.99 ani.
-Capacitate maxima camera tripla: 3 adulti si 1 copil 0-7.99 ani.
-Capacitate maxima apartament 3 camere: 4 adulti si 2 copii 0-7.99 ani.

Facilitati hotel: Pensiunea Ancora are restaurant propriu, bar, crama, terasa, foisor, gradina, spatiu de joaca pentru copii, parcare pazita si dispune si de o sala de conferinte de 50 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie