Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Septembrie

   Eselnita


Descriere

Pensiunea Septembrie este localizata in Eselnita, pe malul Dunarii, la iesirea din Cazanele mici si reprezinta locul ideal pentru familii cu copii si tineri ce isi doresc sa exploreze unul dintre cele mai frumoase peisaje din sudul Romaniei.
Sculptura chipului lui Decebal reprezinta unul dintre cele mai importante puncte de interes, aflat la doar 10 minute departare de pensiunea Septembrie, iar Cazanele Dunarii nu trebuie ratate, fiind usor accesibile turistilor.
Pensiunea Septembrie ofera cazare in 20 de camere spatioase si moderne, dintre care 18 camere duble si 2 apartamente alcatuite din doua camere. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, Tv, aer conditionat, balcon cu vedere spre Dunare, minibar si uscator de par. Restaurantul Pensiunii Septembrie cu specific traditional romanesc serveste cele mai delicoase preparate din peste proaspat.Pensiunea Septembrie pune la dispozitia oaspetilor o sala de conferinte, spatiu pentru pescuit, terasa, caiace, hidrobiciclete, barcute cu vasle, plimbari cu vaporas in Cazanele Dunarii, loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.