Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKALI HOTEL


Descriere

Cadrul privilegiat de lângă plaja Nea Chora, gama largă de opțiuni de cazare împreună cu facilitățile și serviciile de lux au transformat acest hotel de 4 stele din Chania în cea mai favorabilă destinație hotelieră de oraș pe tot parcursul anului. Construit atât pentru confort, cât și pentru eleganță, Civitel Akali întâmpină oaspeții să pășească într-o lume a relaxării, îmbinând luxul clasic cu designul contemporan.
Descrierea hotelului

Cadrul privilegiat de lângă plaja Nea Chora, gama largă de opțiuni de cazare împreună cu facilitățile și serviciile de lux au transformat acest hotel de 4 stele din Chania în cea mai favorabilă destinație hotelieră de oraș pe tot parcursul anului.
Construit atât pentru confort, cât și pentru eleganță, Civitel Akali întâmpină oaspeții să pășească într-o lume a relaxării, îmbinând luxul clasic cu designul contemporan.

Localizare

Hotelul Civitel Akali este situat aproape de plaja din Nea Chora, la doar 1,5 km de portul Chania, in timp ce aeroportul Souda este la 15 km de centrul orasului Chania este situat la 500 m distanta de hotel.

Facilități hotel

Hotelul dispune de o recepție deschisă 24 de ore, un restaurant, bar, cafenea, lounge cu TV comun, terasă, grădină, piscină exterioară, șezlonguri, umbrele și șezlonguri, serviciu de concierge, room service, depozit de bagaje, serviciu de schimb valutar, facilități pentru persoane cu dizabilități, centru de afaceri și zonă specială pentru fumători.

Facilități camere
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, seif, uscător de păr, muzică, telefon cu linie directă și minibar.
Cele 4 camere superioare sunt mobilate la comanda si ofera facilitati suplimentare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie