Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Peninsula Boutique Hotel

   Constanta


Descriere

Situat in vechea cetate a Tomisului, Peninsula Boutique Hotel va fi locul in care veti gasi linistea si eleganta desavarsita, locul in care incepe calatoria dumneavoastra in Peninsula.
Hotel Peninsula Boutique va pune la dispozitie 20 camere
Aici veti descoperi povestea tacuta a istoriei Constantei, cladiri construite in diferite stiluri arhitecturale, urmele caselor disparute, statuia lui Ovidiu, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie si Moscheea Carol care este principalul edificiu de cult musulman din tara si totodata unul dintre cele mai frumoase monumente arhitectonice de pe meleagurile noastre. Toate aceste obiective sunt martorii frumoasei istorii a zonei.
Hotelul dispune de un bistro, restaurant & lounge bar cu serviciu A la carte coordonat de Chef-ul bucatar Roberto Benvenuto din Italia. Veti gasi o ampla selectie de bauturi alcoolice rafinate si vinuri atent selectionate de sommelierul nostru, intr-o ambianta relaxanta cu muzica de calitate.
Dotari si servicii:
- receptie deschisa non stop
- serviciu zilnic de menaj
- room service 07:30 - 00:00
- fax/copiator/scanner/laptop
- transfer de la/ la aeroport (la cerere, contra cost)
- restaurant a la carte
- lounge bar
- hotelul dispune de parcare publica situata in fata hotelului si la distanta de 20 metri, locurile nefiind asigurate.
MASA: restaurant propriu
Mic dejun a la carte
Dotari camere
Cele 3 tipuri de camere sunt decorate de un designer cu scopul de a va oferi tot confortul necesar pentru o sedere placuta.
In fiecare camera din cadrul Peninsula Boutique Hotel veti gasi un spatiu dedicat relaxarii, confortului si rasfatului vostru personal. Hotelul nu dispune si nu amplaseaza in camera paturi suplimentare. Pot fi solicitate numai patuturi pentru infanti.
KING ROOM - Aceste camere au un design elegant, cu decoruri si finisaje luxoase, in care vei redescoperi confortul si relaxarea dupa o zi petrecuta in ritmul agitat al orasului sau aproape de valurile marii. De asemenea, acest tip de camere devin camere comunicante insumand astfel un spatiu generos de 60mp. Camerele sunt echipate cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar,baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, ferestre automate cu rulouri opace 100%. In aceste camere se pot caza maxim 2 adulti. Accesul la aceste camere se face pe scari fiind localizate la mansarda hotelului. Suprafata totala a camerei este de 24mp.
DELUXE DOUBLE ROOM - Spatiile generoase ale camerelor duble sunt decorate si accesorizate cu elemente care ofera o eleganta distinsa, iar pe voi va introduc intr-o atmosfera confortabila si linistita.In fiecare camera exista aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. In aceste camere se pot caza 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani. Suprafata totala a camerei este de 28mp.
DELUXE KING ROOM - Camerele Deluxe sunt o expresie a luxului, materializata in elemente de design atent alese si finisaje care vor transpune in realitate experienta suprema a confortului si elegantei.Fiecare camera dispune de canapea extensibila fiind echipata cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. In aceste camere se pot caza 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani iar canapeua extensibila poate acomoda 1 adult + 1 copil cu varsta maxima de 5.99 ani sau 2 copii cu vartsa maxima de 5.99 ani. Suprafata totala a camerei este de 28 mp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.