Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fishermans

   Colibita


Descriere

Localizare: Colibita este asezata pe Valea Bistritei, intre Muntii Bargau si Calimani, la o altitudine de 900m. Statiunea apartine de Bistrita Bargaului, fiind limitata doar de muntii ce o inconjoara.

Descriere: 25 camere duble standard, 4 apartamente si 16 camere duble premium in regim Bed & Breakfast, Demipensiune sau Pensiune completa.

Camerele duble au intre 18 si 24 mp si dispun de baie proprie. Paturile sunt matrimoniale sau twin.Fiecare camera are mobilier modern, televizor LCD cu cablu TV, acces internet Wi-Fi gratuit. Baia este echipata modern cu cabina de dus, uscator de par si obiecte sanitare de calitate.Majoritatea camerelor duble dispun de un fotoliu-pat extensibil. Ideale pentru cuplu sau familie cu 1 copil.

Apartamentele ofera un dormitor si o sufragerie. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, noptiere, masa de scris, comoda cu miniseif, diverse spatii de depozitare, televizor LCD cu cablu TV, terasa cu vedere la lac si muntii din jur. Sufrageria este dotata cu o canapea extensibila si un spatiu de relaxare. Apartamentele au baie proprie dotata modern cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate.

Camerele duble premium: aceste camere ofera poate cea mai buna priveliste asupra lacului si varfurilor Bistriciorul, Dalbidan si Piatra lui Orban. Fiecare camera dispune de pat matrimonial, fotoliu-pat extensibil, masuta cu fotolii confortabile, acces internet Wi-Fi gratuit, televizor LCD cu cablu TV, baie dotata cu obiecte sanitare premium, incalzire in pardoseala, patio propriu sau terasa foarte generoasa cu vedere la lac si munte. Camerele duble premium au baie proprie dotata modern cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate.

Facilitati:

-piscina exterioara;

-spa;

-sauna;

-loc de joaca pentru copii;

-masaj;

-jacuzzi;

-teren de sport;

-piscina interioara;

-mini-ferma.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.