Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA LIPAN

   Colibita


Descriere

Casa Lipan nu este o simpla unitate de cazare, unde vrem sa redam sentimentul de casa a familiei tale, a prietenilor tai, locul unde sa va reuniti luna de luna, an de an.
Aerul tare de munte, puternic ozonat de la Colibita si linistea muntilor sunt cadrul perfect pentru reincarcare, relaxare si regasirea armoniei interioare.

Pentru o deconectare completa de la alergarea cotidiana si o reconectare cu natura,Casa Lipan te invita in inima calduroasa a statiunii Colibita!
Situata in inima statiunii Colibita, in mijlocul peisajului spectaculos oferit de Muntii Calimani si la o plimbare de 5 minute de Lacul de Acumulare Colibita.
Casa Lipan se intinde pe o suprafata de 1500 mp, in care te poti bucura de confortul si relaxarea ta in inima naturii.

Vei avea acces la 6 camere complet mobilate cu pat matrimonial, TV LED si acces gratuit la Wi-Fi, 5 bai comune cu articole de toaleta gratuite, bucatarie complet utilata in stil American cu spatiu pentru servit masa si dotata cu sistem audio, TV, internet Wi-Fi si spatiu dedicat pentru jocuri de societate, totul intr-o incapere spatioasa si ideala pentru a petrece timp alaturi de cei dragi.

Structura camerelor:
In corpul principal, la parter vei gasi un hol extins, 1 camera cu baie proprie si doua camere cu baie comuna. Daca mergem la etaj, vei putea alege una dintre cele 3 camere de dormit, una dintre ele avand baie proprie si alte doua cu baie comuna.
In corpul secundar, ti-am pregatit un spatiu pentru relaxare, in care vei gasi bucataria, o camera, baie si acces direct spre terasa si curte.

Curtea Casa Lipan - un colt magic al naturii!
Intr-o suprafata de 1500 mp, vei beneficia de un cadru natural extins, in care te poti bucura de relaxarea ta in balansoar si hamac sau te poti bucura de soare si aerul cald intr-un sezlong.
Ai acces la un foisorul nostru special amenajat pentru ca tu sa servesti o cina copioasa, aproape de gratarul amplasat pentru bunatatile pe care vrei sa le pregatesti.

Daca vrei sa le oferi copiilor tai un spatiu unde se pot destinde, in curtea Casei Lipan vei gasi spatii de joaca amenajate pentru copii cu tobogan, leagan, trambulina si chiar o groapa de nisip, pentru ca cei mici sa se bucura de joaca in aer liber.

Casa Lipan poate sa gazduiasca un grup de maxim 12 persoane si poate sa reprezinte o solutie ideala pentru o sedere pe termen mai lung pentru familii, grup de prieteni sau pretentiosi.
La Casa Lipan primesti cafea si ceai din partea casei! Iar traditionala palinca de Transilvania te va astepta de cum ajungi!

Ce poti face daca vii in zona?
Daca si tu ti-ai dorit de mult timp sa gasesti un loc in Romania unde sa poti admira atat apa cat si muntele, Colibita este locul ideal! Numita si Marea de la munte, Colibita ofera tuturor trecatorilor si vizitatorilor o oaza de liniste, de relaxare si de conexiune atat cu marea cat si cu muntele.

Desi este la cateva sute de km de Marea Neagra, plaja este nelipsita. Iar asta nu e tot! Chiar daca lacul se gaseste la 900 de metri altitudine, poti sa inoti in voie, temperatura apei pe timp de vara fiind numai buna de scaldat.

Astfel, acest loc parca desprins din povesti, este locul ideal pentru ati petrece vacanta, concediul sau macar un weekend. Iar daca planul tau este sa iti petreci zile bune si frumoase in acest loc minunat, noi iti dam cateva sugestii de activitati pe care poti sa le faci, deoarece Colibita prezinta un valoros potential turistic. Plictiseala nu o sa-si aiba locul, daca acest lucru poatete ingrijoreaza.

Bineinteles, primul lucru pe care poti sa il faci aici si pe care cu totii ni-l dorim, este relaxarea. Dupa cum s-a prezentat si pana acum, la Colibita gasesti cele mai bune metode de relaxare (fie inot in apele Colibitei, fie explorarea, cunoasterea si admirarea zonei, fie ascultarea naturii, o baie in jacuzzi sau diverse tipuri de sauna pe care le gasesti la Montana Resort).

Totodata, Colibita ofera mediul propice pentru relaxarea psihica, deoarece ofera atat un peisaj care te vrajeste, cat si un aer de munte proaspat care are rolul de a reduce stresul. Stiati ca aerul de la Colibita te face mai fericit? Studiile au aratat faptul ca microclimatul acestei statiuni determina o concentratie foarte mare de micro ioni negativi care au o puternica influenta pozitiva asupra sistemului nervos. Totodata, Colibita este locul in care se gaseste cea mai mare concentratie de ozon in aer. Astfel, acestea provoaca creierul uman sa produca serotonina, acea substanta numita si hormonul fericirii.

O alta activitate pe care o poti practica la Colibita este sportul nautic. Aici,vei avea libertatea de a alege ce fel de sport nautic doresti, de la sarituri in apa pana la kaiac-canoe sau plimbari cu barca, cu hidrobicicleta sau chiar windsurfing.

Deoarece este un mediu bun pentru diverse specii de pesti, bineinteles ca aici este si locul potrivit pentru iubitorii de pescuit. Apele Colibitei ascund diverse specii de pesti, precum pastrav, caras, salau sau caracuda.

Daca esti adeptul cutreierarii dealurilor si a padurilor, la Colibita vei putea face o pauza de la soare, inot, bronz sau spa si vei putea porni intr-o plimbare prin padure sau pe pajiste pentru a-ti culege diverse tipuri de ciuperci, plante medicinale sau chiar fructe proaspete, gustoase si 100% bio.

Daca esti mai aventuros decat atat, trebuie sa stii ca in acest loc de poveste poti sa vezi diverse specii de animale, sa le pozezi si de preferat sa stai la distanta de ele. Astfel, aici vei gasi o serie de animale care merita o atentie deosebita deoarece multe dintre ele sunt protejate la nivel european. Printre aceste minunate specii, putem aminti de jder, pisici salbatice, parsi, tritonicu creasta, izvorasi cu burta galbena, caprioare, ursi, mistreti, cerbi si alteoratanii.

Daca nimeresti sa ajungi pe aceste meleaguri, in momentul potrivit, trebuie sa stiti ca la Colibita se organizeaza periodic diverse evenimente de sport, de muzica folk, muzica folclorica, comerciala etc., dar si diverse cursuri de mountain biking, kayaking, drumetii, sau volei.

Daca cele amintite mai sus consideri ca nu sunt suficiente si in vizita ta la Colibita simti nevoia de adrenalina, inseamna ca esti la locul potrivit. Astfel, daca preferi sporturile extreme, conditiile geografice de la Colibitaiti vor permite sa te bucuri de un zbor cu parapanta, de ciclism montan, de enduro sau chiar si de escalada..

Cu siguranta fiecare dintre voi o sa gaseasca la Colibita si alte activitati care pot sa va ocupe timpul, deoarece imprejurimile sunt deosebite, iar fiecare coltisor poate sa iti atraga atentia si sa-ti sporeasca creativitatea.

Punctede interes in zona:
Barajul Colibita, Lacul de acumulare Colibita, Rezervatia Naturala Taul Zanelor, Rezervatia Naturala Stancile Tatarului, Cheile Bistritei Ardelene, Rezervatia Naturala Valea Repedea, Rezervatia Naturala Piatra Fantanele, Trasee TuristiceMuntii Bargau, Pasul Tihuta Bargaului, Castelul Dracula, Muntii BargauluiParcul National Calimani.

NOTA: Casase inchiriaza doar integral pentru maxim 12 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.