Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eden Garden Spa

   Campulung Moldovenesc


Descriere

Hotel Eden si Eden Garden Spa**** se afla pe DN 17/ E 576, in Municipiul Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarau, la o altitudine de 630m, intr-o zona pitoreasca si linistita, la 2km de centrul orasului si la 5km de Partia de ski aRaraua.
Pozitia sa privilegiata, in tinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de paduri seculare, peisaje mirifice, rauri cristaline, face din Hotelul Eden destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de odihna si relaxare, drumetii in natura, mountainbike, catarari montane, aventuri off-road, partide de vanatoare si pescuit sau sporturi de iarna.

Totodata, hotelul se afla intr-un punct strategic pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.

Inaugurat in luna iulie 2020 cu urmatoarele facilitati si servicii: Receptie, Eden Garden Salon**** cu terasa, Adam & Eva SPA****, Pool Bar si Bowling.
34 de camere de 4 stele
Parcare 50 locuri
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.