Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bio Vale Putna

   Campulung Moldovenesc, Romania


Descriere

Bio Valeputna este un chalet in sistem self-catering situat in Valea Putnei, judeul Suceava, Bucovina, la 27 km de Vatra Dornei. Proprietatea ofera gratuit acces la internet WiFi i parcare privata.
Toate camerele de la Bio Valeputna au TV cu ecran plat, baie privata cu du i vedere la rau sau munte. Facilitatile suplimentare includ articole de toaleta gratuite si papuci. De asemenea, exista un living mare cu emineu, ideal pentru relaxare.
Oaspeii au la dispoziie o bucatarie comuna, cu toate facilitaile necesare i o zona de luat masa. De asemenea, proprietatea are facilitati de gratar, o terasa, loc de joaca pentru copii si o sauna cu terapie cu fan.
In zona pot fi practicate diverse activitai de agrement, inclusiv schi, ciclism i pescuit. Gura Humorului se afla la 49 km de Bio Valeputna, iar Campulung Moldovenesc este la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaional Suceava, situat la 99 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.