Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Centrul Medical Sanconfind

   Campina

Descriere

SANCONFIND este un proiect unic, reinvie statiunea balneara din Poiana Campina, de acum mai bine de 100 de ani, aplicand diverse terapii medicale, ca intr-un Mic Occident. Poiana Campina se afla in regiunea din Romania cu cele mai multe zile insorite din an, are un aer puternic ionizat si bogat in aerosoli.
Cu echipamente de ultima generatie si personal medical calificat, SANCONFIND foloseste doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol. Acestea sunt indicate pentru o gam larg de afectiuni.
Serviciile SANCONFIND pot fi personalizate in functie de nevoile pacientului, pe baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant, sau la alegere, pentru relaxare.
Centru Medical SANCONFIND poate trata pacientii cu boli neurologice, cardiovasculare, reumatice, ortopedice, copii si adulti, precum si sportivii care au nevoie de programe de recuperare dupa accidentari.
Rezervele Sanconfind pentru cazarea persoanelor ce nesita tratamente medicale si recuperare, in incinta clinicii noastre dispun de urmatoarele dotari :paturi individuale electrice, ajustabile cu telecomanda, buton nurse call, masuta mobila de servit,grup sanitar cu dus si scaunel, dulap cu materiale consumabile (halat, papuci de unica folosinta, prosop), consola de gaze medicale, sistem de ventilatie ultramodern
Toate camerele au acces la baza de tratament cu liftul

Mesele se aduc in marmite, in camera, in sistem catering.
In baza de recuperare se pot efectua urmatoarele proceduri
a recuperare medicala robotizata (Reo Ambulator si Reo Go)
a kinetoterapie si hidrokinetoterapie in bazine cu apa sarata sau cada trefla
a bai cu bule si dus subacval, bai de plante, bai minerale cloruro-sodice
a bai si impachetari cu namol de Techirghiol
a fizioterapie (bai galvanice, laser MLS, shockwave, deep oscillation, unde scurte, magnetoterapie, ultrasunete, curenti de joasa si medie frecventa)
a masaj terapeutic si reflex
a drenaj limfatic prin presoterapie sau masaj
a dus Vichy cu sau fara masaj
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.