Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mojo

   Bucuresti


Descriere

Amplasarea este potrivita pentru o vacanta sau o excursie de weekend ori pentru vizite business. Cladirea dispune si de spatii amenajate pentru organizarea de conferinte si seminarii, restaurant unde se poate manca, dar si un bar.
Hotel de 3* in zona Piata Unirii din Bucuresti. Hotel MOJO amplasat intr-o zona linistita dar care va permite sa ajungeti in cateva minute in Piata Unirii si in alte zone de interes din capitala, mai exact situat la intersectia Bulevardului Corneliu Coposu si Calea Calarasi.
Restaurant & BarHotelul dispune de restaurant cu specific romAenesc cu servire rapida si la standarde AZnalte. Capacitate maximum de 100 persoane.

Conferinte & Evenimente Mojo Hotel va pune la dispozitie 2 sali de conferinta, special amenajate si echipate pentru organizarea cu succes a oricarui tip de eveniment: conferinte, congrese, programe de team building, prezentari, workshopuri, receptii, dineuri.
Sala situata la demisol are 100 de mp si se pot organiza evenimente cu pana la 60 de persoane.
Sala situata la etajul 5 are 150 de mp si pot organiza evenimente cu pana la 90 de persoane

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.