Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hello Hotels

Descriere

Hello Hotels este inaugurat in 2008, situat la doar trei minute de Gara de Nord din Bucuresti, la un minut de metrou, la douazeci de minute de aeroport si maximum douazeci de minute de autogarile din oras. Accesul catre si dinspre oras se realizeaza cu usurinta, indiferent de punctul de interes sau mijlocul de transport ales.

Hello Hotels a deschis o noua pagina in istoria hoteliera din Romania, fiind primul hotel de 2 stele in Bucuresti cu un raport excelent intre calitate si pret. De asemenea, Hello Hotels este primul hotel de 2 stele din cadrul lantului hotelier cu traditie Continental Hotels, oferind tuturor oaspetilor cazare confortabila la preturi accesibile. Am mostenit experienta si expertiza Continental Hotels, care ne confera credibilitate si profesionalism. De asemenea, ofera clientilor garantia ca hotelul nostru de 2 stele ofera servicii peste asteptari.

Camerele hotelului sunt mobilate modern, dand un aer tineresc si proaspat unitatii noastre de cazare. In plus, veti fi intampinat inca de la receptie de un personal tanar si energic, care va va servi cu amabilitate si proactivitate, astfel incat dumneavoastra sa aveti parte de o sedere placuta si lipsita de griji.
Conceptul pe care se bazeaza hotelul, aconfortabil si eficienta, se adreseaza mai multor categorii de oaspeti, care au asteptari comune: standarde europene si calitate la preturi decente.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie