Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Double Tree By Hilton

   Oradea, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Double Tree by Hilton Oradea oferă sală de fitness, piscină interioară, centru de wellness şi spa, precum și baie de aburi. Hotelul este situat într-o zonă liniştită de pe malul râului Crișul Repede.


Toate unitățile de cazare de la Double Tree sunt spațioase și oferă aer condiționat, TV cu ecran plat și baie. Unele dintre ele au terasă sau balcon, iar multe includ dormitor şi cameră de zi separate. Este disponibil Wi-Fi gratuit în întregul hotel.


Laurus, restaurantul hotelului, este specializat în bucătăria mediteraneană şi oferă micul dejun, prânzul și cina. Barul și lounge-ul Cafe Cris oferă o varietate de băuturi și gustări.


Hotelul pune la dispoziţie parcare privată gratuită. La Aeroportul Internațional Oradea aflat la 8 km se poate ajunge cu serviciul de transfer de la/la aeroport sau cu taxiul. Izvoarele termale din Băile Felix se află la 12 km de hotel.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie