Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carnival City

   Oradea


Descriere



Situat ultracentral, la 600 m distanta fata de Gara Oradea si la 1,6 km distanta fata de centrul orasului, Hotel Carnival este destinatia ideala pentru turismul de afaceri, precum si pentru turismul de tranzit sau de odihna.
Cetatea Oradea se afla la o distanta de 2,6 km fata de hotel, iar Gradina Zoologica din Oradea este situata la 3,3 km fata de hotel.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Carnival ofera 40 de locuri de cazare in 17 camere mobilate modern. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, aer conditionat, TV, telefon, frigider si balcon.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Micul dejun poate fi servit in camera sau in restaurantul hotelului, in stil a la carte sau bufet. Pentru relaxare, hotelul ofera servicii de masaj, precum si un bar si o terasa.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, Hotel Carnival ofera si receptie deschisa non-stop, spalatorie, calcatorie, seif, room service si sali de conferinta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.