Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofia

   Bansko


Descriere

Localizare: la 800 m de partii si statia telegondola. A fost construit in 2004 si renovat in 2010. Acastigat premiul - Cel Mai Bun Hotel de 3* - acordat de municipalitatea Bansko.
Capacitate: o cladire de 3 etaje avand 2 DBL, 2 Studiouri si 10 Apartamente cu 1 dormitor.
Facilitati: sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, seif la receptie (contra cost), conexiune Wi - Fi (gratuita), inchiriere fier de calcat, spalatorie, depozit echipamente ski si snowboard, sala de conferinta cu echipament (capacitate cca 30 pers), shuttle bus pana la / de la statia de gondola, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).
Facilitati pentru copii: patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Este permis accesul cu animale de companie (contra cost)!

Camera dubla (20 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, incalzire, mini frigider, TV, telefon, conexiune la internet, baie cudus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.
Studio (30 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, incalzire, mini frigider, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.
Apartament 1 dormitor (30 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intermediara intre dormitor si living, incalzire, mini frigider, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.