Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oltenia


Descriere

Hotelul Oltenia 3* este amplasat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Govora si se adreseaza turistilor ce-si doresc odihna, relaxare si tratament.
Hotelul ofera facilitati de tratament, un centru spa sezonier cu piscina interioara, deschisa in timpul verii, si o piscina in aer liber.
Pentru agrement si sport, poti alege sa-ti petreci timpul la piscina in aer liber, la sala de fitness (20 de locuri), la sauna (10 locuri) sau la o partida de pescuit sportiv la Babeni.

Capacitate hotel: 49 garsoniere ***, 70 camere duble ***, 46 camere duble **, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA *** cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul a Pensiune OLTENIA *** cu o capacitate de 144 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate.
In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore: aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina , bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, dus subacval, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi). Perioada de functionare: 15.06 a 15.09.2021.

Pentru copiii cu varsta pana la 12 ani se acorda gratuit 2 proceduri de tratament pe zi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a copiei certificatului de nastere.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie