Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Parc

   Amara


Descriere

Localizare: Complexul Balnear Parc se afla la doar 50 metri de lacul Amara, situat in mijlocul naturii, inconjurat de parcul ce duce spre plaja.

Statiunea balneoclimaterica Amara, una din cele 10 statiuni balneoclimaterice din Romania este situata la 125 km de Bucuresti si la 8 km de orasul Slobozia, beneficiaza de factori naturali de cura datorita namolului sapropelic si a apei lacului Amara.

Descriere:- Complexul este format din 2 hoteluri, de trei respectiv patru stele

- Hotel Parc 3* are o capacitate de 432 locuri si ofera cazare in camere single,camere double,apartament (jacuzzi sau cada cu vibromasaj)

Facilitati camere : Camerele sunt dotate cu aer-conditionat, frigider, telefon, baie proprie, birou, balcoane, wi-fi, tv-cablu.

Servicii cu plata : gimnastica terapeutica, terapie cu namol, tratamente cu ultrasunete, masaje i bai galvanice i minerale.

Facilitati :- gradina cu o terasa,gratar,loc de joaca,mobilier exterior,restaurant,bar,parcare privata gratuita,teren de tenis

-Restaurantul hotelului servete mancaruri romaneti i internaionale.

- Barul servete bauturi i are facilitai de biliard i de air hokey.

Servicii masa: mesele se servesc in la restaurant Parc 3*.

Tratament si Wellness: Cura balneara in statiunea Amara este indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale.

Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica.

Plaja: Plaja privata amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic si bazin pentru copii. Asigura si efectuarea de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic. Pentru cei interesati exista plaja pentru nudism femei si nudism barbati unde se pot efectua bai cu namol in combinatie cu imbaiere in lacul Amara.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.