Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN CITY

   Sunny Beach


Descriere

Locatie
Hotelul este situat intr-o zona linistita si linistita din nord-vestul Sunny Beach, la 350 m distanta de plaja, la 800 m de centrul statiunii si la 300 m distanta de Aquapark.
Facilitati
Complexul Sun City este format din 3 cladiri separate amenajate intr-un complex in forma de U, fara lift, cu vedere la piscina din fiecare camera. Camerele de la parter au o curte separata si un loc de joaca pentru copii. Construit in 2004, renovat in2017. Receptie, seifuri. Piscina in aer liber, birou de schimb valutar, hol,restaurant principal, bar pe terasa, bar la piscina, ingrijire medicala, masaj- contra cost suplimentar. Wi-Fi gratuit este disponibil in intregul hotel,calcatorie, curatatorie chimica - contra cost.
Cazare
Camera DBL(maxim 2 + 1, 3 anunturi) aprox. 25 mp - cu terasa / balcon. Paturi twin si scaun pliant.
Apartament (max4 + 0/3 + 2) aprox. 60 mp - apartament cu un dormitor, este format din dormitor, living spatios, baie, toaleta, doua balcoane, aer conditionat, TV prin cablu TV LSD, telefon. Paturile suplimentare sunt canapele extensibile.
Toate camerele au: aer conditionat, TV prin cablu, telefon, mini-frigider, baie cu dus,uscator de par la receptie, balcon cu vedere la piscina si o masuta cu 2scaune, Wi-Fi.
Copii:Sectiune pentru copii in piscina si loc de joaca pentru copii. Patut, scaune inalte in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit:piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina.
Contra cost:biliard - 3,00 lv pe joc, tenis de masa - 2,00 lv pe ora, masaj - contra cost suplimentar, ajutor medical, calcat, spalatorie - contra cost suplimentar.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare:parcare - locuri limitate, contra cost. (10bgn pe zi)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.