Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU PALACE SUNNY BEACH - Adults Only 18+

   Sunny Beach


Descriere

Locatie
Hotelul RiuPalace Sunny Beach este un hotel nou destinat adultilor, construit in 2019chiar pe plaja, in largul coastei Marii Negre. Plaja este la doar 20 mdistanta, iar centrul statiunii - 2 km. 30 km de aeroportul Burgas, 800 m dediverse magazine.
Facilitati
13 etaje, 4lifturi, restaurant principal cu terasa, restaurant Krystal Fusion,restaurant mediteranean / bar pe plaja, impartit cu oaspetii hotelului vecin Riu Helios Paradise, snack bar / steakhouse, Lounge bar cu terasa, lobby bar Capuchino patiserie si inghetata, bar langa piscina cu bar inot, Wi-Fi gratuit in tot hotelul, piscina cu bar inot, piscina interioara incalzita cu jacuzzi adiacent, terasa la soare, magazine, SPA cu o varietate de tratamente,trei sali de conferinte si sedinte.
Descrierecamere:
Camere duble superioare: aprox. 42 mp (max 2 + 0) - 2 paturi sau 1 pat king-size, zona derelaxare cu canapea.
Junior suite aprox. 64 mp (max 2 + 0) -. 1 pat king-size. Zona de lounge integrata cucanapea sau canapea extensibila.
Suita (lux)aprox 103 mp (max 2 + 0/3 + 0) - 1 dormitor cu 1 pat king-size si living separat cu canapea extensibila.
Junior Suite Executive etaj vedere la mare aprox64 mp (Maxim 2 + 0); 1 pat king-size combinat cu canapea extensibila, situat la etajele superioare, balcon
Toate unitatileau: baie cu dus, oglinda cosmetica speciala, uscator de par, telefon, wi-fi gratuit, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), TV prinsatelit, mini-bar, seif in camera (contra cost), balcon, ceainic electricpentru cafea si ceai.
Sport si divertisment
Gratuit:piscina in aer liber cu bar , piscina interioara cu jacuzzi adiacent,sezlonguri gratuite, umbrele de soare si prosop langa piscina, sala de fitness,sauna si baie de aburi (rezervare necesara in avans), Wi-Fi in tot hotelul, 2terenuri de tenis, program de zi pentru adulti, muzica live, spectacole sauprogram de seara Riu, animatie
Contra cost Centrul de wellness cu o varietate de tratamente, coafor, salon de infrumusetare si masaje. Program de activitati la atelierul Riu Art, biliard, inchirieri biciclete, sporturi nautice, calarie si mini golf.
animalele nu sunt permise
Parcare contra cost
Gratuit : Sezlonguri si umbrele la plaja

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.