Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEVIS RESORT

   Sunny Beach


Descriere

Hotelul a aplicat la categoria oficiala de 4 *. Produsul hotelului este recomandat ca 4*.
Nevis Resort este situatape drumul principal - Varna - Nessebar, la aproximativ 700 m de plaja si la 1000 m de centrul statiunii.
Nevis Resort este conceput pentru a primi familiile si cuplurile pentru o vacanta de vara relaxanta. Oaspetii hotelului se pot bucura de o combinatie incantatoare de vederi fascinante asupra marii si a statiunii, gradini frumos amenajate, aer curat si proaspat de munte intr-o combinatie cu un pachet All Inclusive generos. Toti asociatii hotelului sunt dedicati sa va asigure sederea confortabila si neglijenta. Complexul ofera o serie de facilitati care va vor tine incantati, precum si o zona de plaja privata deservita de un autobuz gratuit.
Camerele si apartamentele hotelurilor sunt confortabile si proiectate elegant, deoarece majoritatea acestora pot dormi familii cu 4, 5 si chiar 6 membri. Hotelul ofera o multime de optiuni de luat masa, precum si o serie de baruri. O echipa de 25 de animatori profesionisti se ocupa de starea de spirit a copiilor si de starea adultilor. Iar spectacolele de seara de la marele amfiteatru ii vor distra pe toata lumea.
Facilitati
Construit in 2017, 328 camere, 4 blocuri, 10 lifturi, max 5 etaje, 50 000 m2 aquapark si gradini.
Splash Park cu tobogane de apa si atractii pentru adulti si copii; 3 piscine exterioare cu sectiuni pentru copii; 1 piscina interioara; 1 piscina exterioara pentru copii.
Restaurant tip bufet; 1 restaurant a la carte; Barul din receptie; 2 baruri la piscina; Bar de zi; bara de animatie; Cafenea.
Mini club 4-11 ani; Sala de joaca interioara; loc de joaca in aer liber pentru copii; scena de divertisment; Sala de divertisment interioara; Loc de joaca sport multifunctional; Terasa de yoga.
Zona de plaja privata (2-3 km distanta, serviciu de transfer gratuit oferit - program); Loc de parcare; Centru wellness cu sauna, baie de aburi, coafor, masaje; sala; Hangout pentru adolescenti; lounge pentru copii; mini golf.
Masa All inclusive
Cazare
Check in - dupa ora 14:00
Check out - pana la ora 12:00
Descriere camere
Double Promo - (aprox. 20 m2), 1 pat king size, balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, TV prin cablu, mini-frigider, cutie de valori, ceainic electric, set de ceai si cafea.
Double Standard - (aprox. 24-26 m2), 1 pat king-size, 1 canapea extensibila de o persoana, balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, TV prin cablu, mini-frigider, cutie de valori, ceainic electric, set de ceai si cafea .
Junior Suite - (aprox. 30-32 m2), 1 pat king-size, 1 canapea extensibila dubla, balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, TV prin cablu, mini-frigider, cutie de valori, ceainic electric, set de ceai si cafea .
APP 1 dormitor - (cca. 50-55m2), 1 dormitor si 1 living; 1 pat king-size, 1 canapea extensibila dubla, balcon, baie cu dus sau cada, uscator de par, TV prin cablu, minifrigider, seif, ceainic electric, set de ceai si cafea.
APP 2 dormitoare - (aprox. 65-70 m2), 2 dormitoare si 1 living; 1 pat king-size, 2 paturi obisnuite de o persoana, 1 canapea extensibila dubla, balcon, baie cu dus sau cada, 1 WC separat, uscator de par, TV prin cablu, mini-frigider, cutie de valori, ceainic electric, set de ceai si cafea.
Copii: Patut gratuit (la cerere), scaun pentru copii, animatie, parc acvatic pentru copii, camera pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
3 piscine exterioare, 1 piscina de relaxare, piscina interioara incalzita (mai si septembrie), sezlonguri si umbrele langa piscina, prosoape de piscina, sauna, baie de aburi, animatie, club de fitness, teren de joaca pentru fotbal, tenis si baschet, sala de sport , volei pe plaja, darts, plaja privata cu autobuz de transfer.
Cu plata: teren de tenis, minigolf, biliard, biciclete, ajutor medical, SPA, masaj, jacuzzi
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare contra cost aprox 15 leva/zi
Gratuit: Plaja privata cu umbrele si sezlonguri si transfer

ALL INCLUSIVE 2023:

Mic dejun 07:30 - 10:00 - servit sub forma de bufet in restaurantul principal;
Pranz 12:30 - 14:30 - servit la bufet in restaurantul principal;
Cina 18:30 - 21:00 - servita la bufet in restaurantul principal;
Gustare - Fructe, Salate, Burgeri, Pizza etc la Snack bar, in apropierea piscinei principale 11:00-18:00;
Pentru sosiri 01.06 - 10.09 Cina A-la-carte (1 pe sejur de 7 nopti) la restaurantul Taverna (sejur minim 7 nopti necesara; rezervare necesara). Vizita contra cost - 30 EUR per adult (peste 11 ani), 15 EUR per copil (2-11 ani), este necesara rezervare;
Bauturi alcoolice si nealcoolice locale intre orele 10:00 si 23:00
Utilizarea gratuita a atractiilor acvatice, cutie de valori, piscine, sezlonguri si umbrele de soare la piscine si in zona de plaja privata a hotelului, transfer la plaja (program), prosoape pentru piscina, Wi-Fi, sala de sport, loc de joaca pentru sport, hangout pentru adolescenti, mini golf, sauna , baie de aburi

Animatie - 7 zile pe saptamana - Animatie pentru copii in interior si in aer liber, Club pentru copii pentru 3 grupe de varsta (limba EN), Animatie sportiva pentru tineri si adulti, Spectacole de seara la scena principala.

Contra cost:
Parcare, Inchiriere de biciclete, Carucior pentru copii, Check-out tarziu, Bauturi in afara meniului All Inclusive, Cafenea, Parcare, Proceduri wellness, Carucior si scaun inalt pentru camere

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.