Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA Sunny Beach

   Sunny Beach


Descriere

ATENTIE! Ocuparea minima pentru Junior Suite si Family Room este de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil!

Paste si 1 Mai 2021
Tariful include:
v Pranz festiv de Paste pe 02.05.2021, seri tematice, preparate traditionale de Paste;
Restaurantul principal
v Mic dejun bufet 07:30-10:00, pranz bufet 12:30-14:30, cina bufet 18:00-21:00;
v Vin de casa, bere la draft si bauturi nealcoolice in timpul meselor.
Snack bar:
v 10:00-11:00 Mic dejun tarziu
v 10:00-00:00 Bauturi locale alcoolice si nealcoolice, cafea, ceai, cocktail-uri;
v 12:00-16:00 Gustari de dupa-amiaza, hamburgeri, hot dog, sandvisuri, cartofi prajiti;
v 16:00-17:00 Cafea si produse de patiserie
Lobby bar
v 10:00-00:00 Bauturi locale alcoolice si nealcoolice, cafea, ceai, cocktail-uri;
Animation bar
v 19:30-23:00 Functioneaza in functie de conditiile meteorologice.
Alte facilitati incluse in tarif:
v Acces la fitness, piscina interioara si piscina exterioara, sezlonguri si umbrele pe terasa;
v Wi-fi gratuit in toate camerele si in zonele publice;
v Programe de animatie pentru adulti si copii: activitati creative si loc de joaca pentru copii, mini club, mini disco, activitati sportive pentru adulti, zumba, darts, tras cu arcul, spectacole de seara;
v Early check-in de la ora 11:00 si late check-out pana la ora 16:00 (in limita disponibilitatii).

Contra cost:
v Toate bauturile de pe listele de vinuri si de cocktail-uri Precum si bauturile de import;
v Jocuri: biliard, hockey, fotbal de masa;
v Spalatorie, curatatorie;
v Mini bar;
v Parcare;
v Seif;
v Proceduri SPA (acces la sauna, baie de aburi, masaj).

Sejurul incepe cu pranzul (ca bonus) in ziua sosirii si se incheie tot cu pranzul in ziua plecarii.

***

Melia Sunny Beach - All Inclusive (fostul Iberostar Sunny Beach Resort) se afla la aproximativ 80 de metri de plaja cu nisip si ofera camere de nefumatori, renovate in iarna 2013/14, avand balcon si vedere la mare. Oaspetii beneficiaza de o oferta all inclusive bogata. In hol si in zona piscinei este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Oaspetii au la dispozitie 2 restaurante principale si un restaurant mai mic, care ofera preparate din bucataria internationala si locala. De asemenea, exista 2 baruri in hol si un snack-bar la piscina, precum si un bar premium cu zona de lounge si cafenea in stil vienez Amadeus.
Melia Sunny Beach - All Inclusive ofera 2 piscine in aer liber si 1 piscina interioara, 3 piscine pentru copii, dintre care 2 au tobogane de apa. In plus, exista un centru spa, o sauna si servicii de masaj, la un cost suplimentar.
De asemenea, oaspetii au la dispozitie o sala de fitness, o zona de fitness in aer liber, minigolf, 2 sali de conferinte si un program de agrement pentru copii si adulti. Oaspetii pot juca gratuit tenis de masa. La un cost suplimentar se asigura servicii pentru copii, un salon de infrumusetare, seif si servicii de curatatorie chimica si spalatorie.
Puteti gasi un parc acvatic la doar 1 km, iar centrul vechi al orasului Nesebar se afla la 5 km. Cea mai apropiata statie de autobuz este la mai putin de 2 minute de mers pe jos.
Camere duble: (min 2, max 3), 2 paturi, patul suplimentar este o canapea extensibila de o persoana, cu vedere la parc, piscina sau vedere partiala la mare.
Camere triple: (min/max 3), 3 paturi cu zona de relaxare, cu vedere la parc sau la piscina. Altfel identic cu camera dubla.
Junior suite: (min 2+2/ 3+1 , max 5); camere mai mari cu separator de camera, 4 paturi de o persoana, o canapea extensibila si zona de relaxare, potrivite pentru max. 5 adulti
Family Room: (min 2+2, max 4), compuse din 2 dormitoare separate, 2 bai, potrivite pentru max. 5 adulti.
Copii: 2 locuri de joaca pentru copii. Patut pentru copii (gratuit, la cerere), scaune in restaurante, 3 piscine pentru copii, 2 dintre ele cu tobogane cu apa, mini club pentru toti oaspetii mici, un perete de alpinism pentru adolescenti si toti adultii.
Sport si divertisment
Gratuit: terasa la soare cu 3 piscine mari in aer liber (una dintre ele este incalzita din 01 / 06-15 / 09),
1 piscina interioara, utilizarea gratuita a sezlongurilor si umbrelelor langa piscina, sala de fitness. Program de animatie in timpul zilei si seara. Activitati: Aerobic, tir cu pusca cu aer, boccia, sageti, tenis de masa, mini golf, zid de alpinism, volei, diverse jocuri de animatie.
Contra cost: centru SPA, coafor, salon de infrumusetare, zona de jocuri.
Animalele de companie si animalele nu sunt acceptate, cu exceptia cainilor indrumatori pentru nevazatori.
Parcare pazita - contra cost (10 lv / zi), in functie de disponibil

NOU PENTRU 2020:
Produsul Melia Sunny Beach va fi actualizat pentru 2020 prin introducerea:
*Camere, restaurante si holuri reproiectate si modernizate in doua dintre cele trei aripi principale ale hotelului (a treia aripa s-a deschis complet pentru prima data in sezonul 2019)
*umbrele de soare gratuite, sezlonguri si un bar pe plaja care ofera Panini in stil italian, inghetata, bauturi racoritoare si bere pe plaja publica situata la 250 m de hotel.
*O oferta extinsa de restaurante spaniole, italiene, bulgare si indiene (bufet de cina din iulie si august) in timpul sezonului de varf, precum si un Kafergarten german (iulie si august) si o patiserie vieneza
*O sala de mese separata, cu sezut acoperit si in aer liber, pentru a satisface evenimente speciale si cerinte dietetice in timpul perioadelor de vacanta - adiacent la Spiaggia del Sole, restaurantul nostru italian
*Cel mai extrem tobogan de pana acum - Flying Wave - pentru a completa facilitatile existente la mini-parc acvatic al hotelului



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.