Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARVEL HOTEL

   Sunny Beach


Descriere



Localizare

Hotelul Marvel este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 100 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii.

Facilități hotel

Marvel hotel dispune de piscina exterioara, cu sectiune pentru copii, 2 baruri la piscina, restaurant, bufet, restaurant a la carte, terasa pentru servirea mesei langa piscina, lobby bar, parcare fara plata (locuri limitate), lift, room service, casa de schimb valutar, seif la receptie, internet WiFi gratuit, coafor, magazin de suveniruri, supermarket non stop, sala cu jocuri electronice, sala pentru tenis de masa, centru medical cu piscina interioara, sala masaj si sala de fitness, solar, sauna, jacuzzi.         

Facilități camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, TV satelit, linie telefonica directa, minibar, uscator de par, fier de calcat.

 

Informatii utile

Din păcate, din motive independente, Hotelul Marvel nu are o zonă de plajă proprie pentru sezonul de vară 2021. Cu toate acestea, toate rezervările in regim All Inclusive vor beneficia de acest serviciu - 2 șezlonguri și 1 umbrelă pe cameră pe zi. Principiul va fi următorul:


Oaspeții în regim all inclusive plătesc pentru 2 șezlonguri + 1 umbrelă pe plajă (tariful pentru acest serviciu, in zona hotelului Marvel, este cuprins intre 12 BGN - 15 BGN), după care, pe baza chitantei vor primi banii inapoi la un birou de lângă recepție, in fiecare zi între orele 08:00 - 10:00 și 17:00 - 19:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.