Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

I Hotel

   Sunny Beach


Descriere

Localizare: iHotel Sunny Beach este un hotel de familie cu adevarat modern si elegant, situat la numai 100m de plaja cu nisip. iHotel este cel mai nou hotel de 4 stele din Sunny Beach si promite sa fie una din cele mai bune alegeri pentru familiile cu copii. Ofera acces gratuit la internet wireless, are o zona de SPA, iar in centrul PaKua oaspetii au acces la istructori de sport si meditatii.
Cazare: hotelul are 176 de camere duble si 40 de camere de familie. Dotarile unitatilor de cazare cuprind TV cu ercan plat, internet wireless gratuit, porturi de incarcare USB, seif, telefon, aer conditionat, baie cu dus, minibar si balcon. Minibarul este alimentat o sigura data la sosire cu bauturi si gustari. Toate camerele sunt pentru nefumatori.
Camerele duble pot avea pat dublu sau cate doua separate, un pat suplimentar si podea cu gresie. Camera de familie poate fi formata fie dintr-o singura incapere cu un pat dublu si doua paturi suprapuse, fie alcatuita din doua dormitoare, unul cu pat dublu si al doilea cu doua paturi separate. Datorita pozitiei hotelului, vederea tuturor camerelor este spre parc.
Facilitati / servicii: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara (deschisa intre orele 08:00 - 18:00), club si loc de joaca pentru copii, internet wireless de mare viteza, parcare (langa hotelul Evrika), centru SPA (sauna, baie turceasca, masaj, proceduri wellness), sala de fitness, centru PaKua (cu instructori pentru Tai Chi, yoga si meditatii), teren de volei, lift, schimb valutar, spalatorie, sala de calculatoare la receptie, camera de bagaje, gradina, animale de companie sunt interzise.
Activitati: tenis de masa, darts, gimnastica, sah, lectii de yoga si pilates, programe de animatii specifice pentru copii mici, adolescenti si adulti
Catering: restaurant bufet cu SHO W cooking, restaurant a la carte cu specific frantuzesc (deschis pentru mic dejun si cina), snack bar langa piscina, bar la piscina, bar in lobby.
Parcare - contra cost 7 eur/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.