Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LJULJAK

   Nisipurile De Aur


Descriere

Localizare:
Hotelul Ljujak ofera o piscina de forma neregulata, un centru de masaj, acces gratuit la conexiunea WiFi si preparate culinare traditionale bulgare. Hotelul este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la doar 400 de metri de plaja cu nisip.


Descriere camere:
Fiecare dintre camerele luminoase are balcon privat cu vedere la domeniul cu vegetatie. Toate camerele au aer conditionat, TV prin satelit, zona de relaxare si baie privata moderna.


Descriere masa:
Restaurantul Ljujak serveste preparate internationale si specialitati locale. Oaspetii pot savura cocktailuri clasice si gustari usoare la barul de la piscina, iar in fiecare zi este oferit un mic dejun consistent. La un cost suplimentar poate fi oferita optiunea All Inclusive Light, care include atat micul dejun tip, masa de pranz si cina tip bufet, cat si bauturi racoritoare, vin si bere.


Facilitati hotel:
Hotelul Ljujak, amplasat intr-un parc privat are o terasa mare cu sezlonguri si umbrele de soare. Complexul pune, de asemenea, la dispozitie un loc de joaca, facilitati de tenis de masa si o zona de jocuri cu masa de biliard.


Hotelul Ljujak este situat la doar 1 km de parcul acvatic Aquapolis si la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii. La proprietate exista o parcare gratuita, iar in centrul orasului Varna se ajunge cu masina in 20 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.