Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Carpet Luxury Suites

   Pefkohori


Descriere

Descriere:
Blue Carpet Suites, in Pefkohori, constituie alegerea ideala pentru vacante de vis, chiar langa marea albastra. Suitele de lux se remarca prin stilul lor unic si designul lor elegant de care turistii se pot bucura pe perioada sejurului lor. Servicii de inalta calitate, gastronomie traditionala, intr-un mediu magic din Halkidiki.
Localizare:
Hotelul Blue Carpet Luxury Suites se afla direct pe plaja in Pefkohori, la cateva minute de centrul localitatii, pe bratul Kassandra. Aeroportul Macedonia din Salonic se afla la 94 km.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de receptie, lobby, un restaurant traditional cu vedere la mare , baruri, aer conditionat, cabinet medical, piscina principala (300 mp) cu sezlonguri, seif, centru de inchirieri auto, ambarcatiuni si biciclete, internet wi-fi in camere si zonele publice, seri cu muzica live, parcare supravegheata, plaja privata cu sezlonguri, umbrele si prosoape, room service, tratamente de relaxare si masaje, organizeaza zboruri cu balonul, plimbari cu ambarcatiuni,
Facilitati camere:
Hotelul ofera 27 suite cu un design unic, elegante si confortabile.
Acestea sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, mini bar, uscator de par, masina cafea, fierbator, seif, cosmetice baie, halate si papuci, saltea Eco Cocomat, telefon, wi-fi. Suitele Hotelului Blue Carpet Luxury Suites din Pefkohori au balcoane, terasa sau gradina privata cu vedere la mare sau la munte.
Plaja: privata, amenajata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.