Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amaryllis Hotel


Descriere

Amplasare

Hotelul pentru familii, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Perissa, la doar 150 de m de o plajă cu nisip.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 8 camere single și 20 de camere duble. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, la anumite ore room service și un serviciu de spălătorie.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă 28 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și aerobic. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie