Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Spa and Resort

   Hersonissos


Descriere

Descriere: Este o proprietate de familie ce ofera atat conditii de cazare la standarde inalte, cat si o ospitalitate traditional cretana, totul intr-o atmosfera prietenoasa. Este ideal pentru cupluri si familii cu copii.

Localizare: Este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii Hersonissos, la 30 metri de plaja si la 25 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja: Este amplasat la 30 de m de plaja. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista facilitati pentru sporturi acvatice contra cost.

Dotari camere: Dispune de 206 camere de 3 categorii: camere duble standard, camere superioare si family suite. Camerele standard (land view 17-19 m2) sunt echipate cu toate dotarile necesare pentru a crea o atmosfera 'ca acasa'. Toate camerele au pat dublu matrimonial sau doua twin, baie cu cada sau dus, uscator de par si cosmetice de toaleta, aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, wifi (cu plata), fierbator, facilitati pentru calcat haine, balcon sau terasa. Camerele superior (28-30 m2) sunt situate in cladirea anexa mai noua, a hotelului.

Facilitati: Hotelul ofera clientilor receptie 24 ore, salon, wi-fi gratuit la receptie si baruri, colt vizionare TV, sala de conferinte (pentru 170 persoane), facilitati pentru organizat banchete, camera pentru bagaje, mini market, boutique, magazin de suveniruri, punct de prim ajutor, doua piscine cu jeturi de apa (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prosoape pentru plaja si piscina (cu depozit), parking, un restaurant cu terasa, un restaurant a la carte, un wine bar cu terasa, un snack bar la piscina (11:00-24:00), un centru spa & wellness (cu plata), sala fitness gratuita, tenis de masa, biliard (cu plata), sporturi acvatice (cu plata), program de animatie, spectacole seara (1-2/saptamana), seri grecesti folclorice (regulat).

Facilitati pentru copii: Hotelul asigura paturi si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), piscina integrata pentru copii, mini club (4-10 ani), zona de joaca.

Web:https://www.albatros.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Camera pentru bagaje
AC ( aer conditionat )
Camere nefumatori
Camere familii
Lift
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Acces internet
Camere persoane cu dizabilitati
Transfer aeroport