Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Siroco

   Benalmadena


Descriere

Descriere HOTEL BEST SIROCO:
Hotelul este situat la 200 de metri de plaja (care este accesibila printr-un tunel subteran), in centrul turistic Benalmadena si foarte aproape de portul de agrement.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL BEST SIROCO:
Hotelul este inconjurat de gradini tropicale cu palmieri, la 250 de metri de plajele 'Malapesquera' and 'Torrebermeja' care pot fi usor accesibile printr-un pasaj.


Dotari camere:
Hotel Best Siroco dispune de 406 camere, zugravite in culori frumoase, cu podele si mobilier din lemn, dotate cu aer conditionat, televizor, seif. Camerele superioare sunt mai spatioase, au terasa, frigider si uscator de par. Toate camerele au doua paturi twin foarte late, (1.35x2m) pentru maxim patru adulti si nu exista paturi suplimentare.

Facilitati HOTEL BEST SIROCO:
Hotelul dispune de un restaurantul tip bufet care include si show-uri de gatit si serveste diferite preparate din bucataria nationala si internationala. Hotelul are si bar pe terasa cu wi-fi gratuit, piscine exterioare pentu adulti si copii, jacuzzi, baie turceasca si sauna (cu plata).

Web: www.besthotels.es

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.