Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERNAT II

   Calella


Descriere

Descriere: Hotelul Bernat II este situat la doar 100 de metri de plaja Calella. Dispune de un spa, o piscina in aer liber si Wi-Fi gratuit.

Localizare: Se poate ajunge la Barcelona in aproximativ o ora cu trenul din Calella, in timp ce Girona se afla la aproximativ 45 km.

Dotari camere: Bernat II ofera cazare eleganta, cu aer conditionat si cu balcoane. Fiecare dintre camerele sale are un minibar si un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit.

Facilitati hotel: Oaspetii pot savura bucataria mediteraneana in restaurantul de la Bernat. Barul de la piscina ofera ocazional muzica live si divertisment, iar barul Chiringuito al hotelului serveste bauturi si gustari in timpul verii. Centrul spa din incinta hotelului ofera o sauna finlandeza, bai turcesti si piscina cu hidromasaj. Exista, de asemenea, terapii cu ciocolata si vin, precum si tratamente de infrumusetare. Accesul la zona de spa este disponibil la un cost suplimentar.

Website: www.en.hotelbernatcalella.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.