Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alegria Fenals Mar

   Costa Brava


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află imediat în centrul orașului Lloret de Mar. În timpul iernii, proximitatea față de un domeniu schiabil îndrăgit (în jur de 90 de km) îndeamnă la peripeții prin zăpadă. Imediat în fața ușii se află baruri, restaurante și magazine, în plus, stații ale mijloacelor locale de transport în comun.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 nivele cu un lift și 164 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Oferta include și un serviciu de curățenie finală. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, boccia și partide de golf. Biliard și un joc de darts fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și un solariu. Locul de cazare propune unele oferte de divertisment, printre care un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și Diners Club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.