Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akrotiri Beach

   Corfu


Descriere

Hotelul Akrotiri Beach se bucura de una dintre cele mai incredibile locatii din Corfu. De o parte si de alta a hotelului se afla doua plaje cu nisip si pietricele: Agia Triada si Rocky Beach, ideale pentru inot.

Localizare

Hotelul Akrotiri Beach este situat la 20 m de plaja, la 22 km de Corfu Town - capitala Insulei, la 23 km de aeroport,  200 m fata de centrul scuba-diving. La cateva minute de mers pe jos veti gasi taverne, restaurante, magazine si baruri, iar la 30 m de hotel este o statie de autobuz care face legatura cu capitala insulei.

Facilitati hotel

Hotelul Akrotiri dispune de beach bar, terasa, cocktail bar, room service, receptie, seif, exchange, serviciu rent-a car, parcare, magazin de suveniruri, 2 piscine, pool bar, snack bar, sezlonguri si umbrelute la piscina si pe plaja, piscina pentru copii, loc de joaca in aer liber, tenis de camp, tenis de masa, inchiriere biciclete, centru de diving (200m), sporturi de apa pe plaja, lobby cu salon Tv, seri de dans grecesc si muzica greceasca au loc de doua ori pe saptamana.

Facilitati camere

Constructia fiind amplasata pe insula, are o pozitie privilegiata, toate camerele, recent renovate, au o vedere unica-spre mare. Exista mai multe tipuri de camere: camere standard, camere familiale, camere superioare si aparatmente "Panoarma".
Toate camerele dispun de balcon, vedere lamare, aer conditionat, telefon direct, mini-frigider, TV satelit, foehn.In camerele standard, extra bed pentru copil ( contra cost este dsiponibil la cerere).
Camerele familiale dispun de 2 dormitoare, interconectate, insa dispun de o singura baie. Este ideala pentru o familie cu 3 copii.
Camerele superioare sunt amplasate pe partea estica a hotelului, cu vederi unice la mare. Ele au un confort desosemit: mobilier delux, decor elegant. Dispun de televizoare LCD, laptop de 15 inch. Pentru copil se poate solicita extra bed (contra-cost).
Apartamente "Panorama"- Acest tip de apartamente este foarte spatios, dispune de zona separata de relaxare cu birou de lucru, plus un balcon de 16 mp, cu vedere uluitoare asupra marii. Apartamentele ofera un decor deosebit, mobilier confortabil si o baie de lux. In plus, ele dispun de 2 televizoare LCD, DVD player, laptop de 15 inch, internet, baie cu cada si seaparat dus, minibar, foehn.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber hotelul oferta lobby cu salon Tv,  tenis de camp, tenis de masa, inchiriere biciclete, centru de diving (200m), sporturi de apa pe plaja. Seri de dans grecesc si muzica greceasca au loc de doua ori pe saptamana.

Piscina

Hotelul dispune de 2 piscine, pool bar, snack bar, sezlonguri si umbrelute la piscina si pe plaja.

Masa

Demipensiune - mic-dejun in sistem bufet suedez, cina in sistem meniu cu 3 tipuri la alegere, specialitati grecesti si internationale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant
Bar
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
CH ( incalzire centralizata )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala
Acces internet
Loc de joaca pt copii