Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PARK BODRUM

   Turgutreis


Descriere

Acest hotel de lux are o plajă privată de 300 de metri la Marea Egee. Hotelul oferă facilităţi de spa elegante si servicii excelente de cazare si masa.

Descriere:
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:
Hotelul Grand Park Bodrum este la 55 km de Aeroportul Bodrum si la 300 metri de Marea Egee.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, internet gratuit, piscina in aer liber, aqua park, divertisment, animatori, mini club, darts, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, biblioteca, facilitati pentru sporturi nautice, camera de jocuri, baie turceasca, masaj, sala de fitness, sauna, camera de bagaje, schimb valutar, zona pentru fumatori, spalatorie, magazin, salon, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, camere pentru nefumatori, room service, receptie deschisa non stop si parcare privata.

Facilitati camere:
Toate camerele sunt decorate modern si sunt dotate cu: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, baie privata si balcon.

Website:
https://www.corendonhotels.com.tr/grand-park-bodrum/konaklama/standart-oda

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Receptie 24h
Piscina exterioara
Piscina interioara