Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADORA GOLF RESORT

   Belek


Descriere

Adora Golf Resort Hotel 5* este situat la 29 km de aeroport si la 39 de km de centrul Antalyei, la 5 km de statiunea Kadriye, pe malul marii. Construit in 1992, cu o suprafata totala de 116.000 m2, ultima renovare - 2010. Recomandat pentru organizarea meciurilor de fotbal si a conferintelor: exista 12 sali de conferinte si terenuri de fotbal profesionale.

Descriere

Adora Golf Resort Hotel 5* este situat la 29 km de aeroport si la 39 de km de centrul Antalyei, la 5 km de statiunea Kadriye, pe malul marii.
Construit in 1992, cu o suprafata totala de 116.000 m2, ultima renovare - 2010. Recomandat pentru organizarea meciurilor de fotbal si a conferintelor: exista 12 sali de conferinte si terenuri de fotbal profesionale.

Localizare

Hotelul este situat la 29 km de aeroportul orasului Antalya, la 5 km de Kedye, chiar pe malul marii.

Website

https://www.adora.com.tr/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 4 restaurante a la carte, 1 snack bar si 1 cort cu clatite traditionale. Oaspetii se pot bucura la teatru in aer liber sau pot dansa in discoteca complexului.  Complexul Adora Golf pune la dispozitie un parc acvatic cu tobogane si 4 piscine, un centru spa de lux si o plaja privata. La 1 km de hotel exista 11 terenuri de golf, pe care se organizeaza competitii.

 

Facilitati camere

Camerele de la Adora Golf Resort sunt spatioase si au balcon privat, majoritatea fiind cu vedere la Marea Mediterana. Toate camerele au TV prin satelit, minibar si baie privata. La sosire, in camere, este oferit un cos cu fructe.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Sporturi
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Piscina interioara