Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anastasia (Laganas)

   Laganas


Descriere

Descriere HOTEL ANASTASIA:
Anastasia este un hotel de 3* din Laganas, cu o localizare excelenta. Hotelul ofera servicii de cazare simple cu un raport calitate pret foarte bun.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL ANASTASIA :
Hotelul este situat pe plaja, intr-o parte linistita a statiunii Laganas, la o foarte mica distanta de mers pe jos de centru, de zona plina de viata a acestei statiuni. Statiunile Tsilivi si Vasilikos cu plajele lor minunate se afla la o distanta de 20 de minute de mers cu masina.

Plaja:
Plaja este publica, cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
La hotelul Anastasia camerele sunt dotate cu aer conditionat (contra cost - 5 euro/ zi), frigider (gratuit), seif (contra cost, 20 euro/ saptamana), TV. Al treilea pat in camera este un pat pliant.

Curatenia in camere se face de 7 ori/saptamana, schimbul asternuturilor de 2 ori/saptamana, schimbul prosoapelor de 2 ori/saptamana.

Facilitati HOTEL ANASTASIA:
Hotelul isi bucura oaspetii cu o taverna pe plaja, restaurant, bar la piscina, bar in lobby, piscina exterioara, acces la internet contra cost, loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.