Thassos / Grecia / Autocar/Individual / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Insula Thassos este cea mai nordica insula a Marii Egee. Are 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud, fiind înconjurata de 93 de km de litoral. . Este faimoasa pentru apele limpezi, plajele cu nisip fin, vegetatia bogata si satele pitoresti, cu numeroase case cu arhitectura specifica. Pe aceasta insula se imbina perfect muntele cu marea si divertismentul cu relaxarea.
 
Supranumita „Insula de Smarald” sau „ Diamantul Verde al Marii Egee” datorita verdelui ce domina privelistea, Thassos este locatia care multumeste cele mai variate gusturi, fiind de asemenea un loc incarcat de istorie. Capitala insulei, Limenas, se presupune ca exista ca asezare inca din secolul al IV-lea i.e.n., in centrul istoric al localitatii pastrandu-se numeroase vestigii. Tot aici exista si un Muzeu de Arheologie cu exponate adunate de pe intreaga suprafata a insulei.
Viata de noapte pe insula Thassos este spumoasa si variata, majoritatea barurilor si restaurantelor regasindu-se in orasul Thassos. Plajele nu sunt mai prejos si puteti fi siguri ca dupa lasarea serii nu va veti plictisi pe plajele insulei. Cele mai populare taverne sunt Tarsanas si Syrtaki din capitala, Island Café aflata langa portul vechi, precum si Full Moon. Daca cutreierati satele de peinsula puteti gasi cele cateva baruri "bouzouki", cu muzica "rembetika", cum ar fi Taverna Orizontes din Theologos.

Aiolos Studios - Self catering

PLECARI: In fiecare Miercuri

Tarif in euro/persoana/7 nopti 

Oferta valabila pana la data de 12.09.2018

 

vezi oferta
de la 46€

Hotel Olympion 2*

PLECARI: In fiecare Miercuri

Oferta valabila pana la data de 19.09.2018

 

vezi oferta
de la 79€

Grand Villas Studios & Apartments - Self catering

PLECARI: In fiecare Miercuri

Tarif in euro/persoana/7 nopti

Oferta valabila pana la data de 19.09.2018

 

vezi oferta
de la 85€
   
Insula Thassos este cea mai nordica insula a Marii Egee. Are 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud, fiind înconjurata de 93 de km de litoral. . Este faimoasa pentru apele limpezi, plajele cu nisip fin, vegetatia bogata si satele pitoresti, cu...