Thassos / Grecia / Autocar/Individual / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Insula Thassos este cea mai nordica insula a Marii Egee. Are 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud, fiind înconjurata de 93 de km de litoral. . Este faimoasa pentru apele limpezi, plajele cu nisip fin, vegetatia bogata si satele pitoresti, cu numeroase case cu arhitectura specifica. Pe aceasta insula se imbina perfect muntele cu marea si divertismentul cu relaxarea.
 
Supranumita „Insula de Smarald” sau „ Diamantul Verde al Marii Egee” datorita verdelui ce domina privelistea, Thassos este locatia care multumeste cele mai variate gusturi, fiind de asemenea un loc incarcat de istorie. Capitala insulei, Limenas, se presupune ca exista ca asezare inca din secolul al IV-lea i.e.n., in centrul istoric al localitatii pastrandu-se numeroase vestigii. Tot aici exista si un Muzeu de Arheologie cu exponate adunate de pe intreaga suprafata a insulei.
Viata de noapte pe insula Thassos este spumoasa si variata, majoritatea barurilor si restaurantelor regasindu-se in orasul Thassos. Plajele nu sunt mai prejos si puteti fi siguri ca dupa lasarea serii nu va veti plictisi pe plajele insulei. Cele mai populare taverne sunt Tarsanas si Syrtaki din capitala, Island Café aflata langa portul vechi, precum si Full Moon. Daca cutreierati satele de peinsula puteti gasi cele cateva baruri "bouzouki", cu muzica "rembetika", cum ar fi Taverna Orizontes din Theologos.
   

Hotel Olympion 2*

Renovat în anul 2006, Hotelul Olympion 3* oferă facilităţi şi condiţii bune de cazare pentru o vacanţă reuşită la malul mării Egee.

vezi oferta
   

Aiolos Studios - Self catering

 

Skala Potamia este una dintre stațiunile animate ale insulei de smarald, Thassos, cu numeroase baruri, magazine și taverne.

vezi oferta
   

Grand Villas Studios & Apartments - Self catering

Grand Villas Studios & Apartments este situata in Limenaria (un orasel aflat pe coasta de sud-vest a insulei Thassos), la aproximativ 38 de kilometri de Limenas.

vezi oferta
   
Insula Thassos este cea mai nordica insula a Marii Egee. Are 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud, fiind înconjurata de 93 de km de litoral. . Este faimoasa pentru apele limpezi, plajele cu nisip fin, vegetatia bogata si satele pitoresti, cu...