Lefkada / Grecia / Autocar/Individual / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Lefkada (gr. pietre albe) este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică, iar faptul că este situată foarte aproape de partea continentala face sa nască povestea conform căreia cândva demult, Lefkada făcea parte din Grecia Continentală, depărtându-se încet-încet de aceasta, de-a lungul timpului.
Este una din puţinele insule din Grecia unde se poate ajunge cu maşina, traversând un mic pod mobil.
Veti descoperi aici plaje nesfarsite, o vegetatie luxurianta si sate traditionale. Capitala insulei, oraşul Lefkada, se află în partea de nord a insulei, foarte aproape de podul plutitor.

Hotel Thalero Holidays Center 2*+

Thalero Holidays Center este situat în Ligia, un sat de pescari, care se afla la doar 5 km. de oraşul Lefkada. Există un port în centrul satului Ligia, cu multe taverne, restaurante şi plaje de-a lungul liniei de coastă. Plaja Ligia, cu ape curate şi cu frumoase adăposturi sub eucalipţi, este situată la doar 300 m. de hotel.

Tarif in euro/persoana/camera dubla

Plecari: in fiecare Luni

Oferta valabila pana la data de 17.09.2018

 

vezi oferta
de la 39€

Hotel Tropicana Inn

Hotel Tropicana Inn este situat în satul Perigiali, vizavi de plaja.

Tarif in euro/persoana/camera dubla

Plecari: in fiecare Luni

Oferta valabila pana la data de 10.09.2018

 

 

vezi oferta
de la 57€

Hotel Anastasia Village 3*+

PLECARI:  In fiecare Luni

Oferta valabila pana la data de 17.09.18

Plecari: in fiecare Luni

 

vezi oferta
de la 65€

Hotel Tesoro 4*

Hotelul Tesoro se găsește în stațiunea Nikiana, la numai 15 km distanță de capitala insulei Lefkas și la numai 12 km distanță de Nidri, cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune a Insulei Lefkada.
Tarif in euro/persoana/camera dubla
Plecari: in fiecare Luni
Oferta valabila pana la data de 17.09.2018
 
vezi oferta
de la 199€

Hotel George 3*

Hotelul George este situat în Nidri la numai 200 m față de plajă. Atmosfera pșsnică de aici, vederea uimitoare asupra zonei montane din apropiere și a insulelor mici Scorpioni, Madouri, Sparti și Scorpidi, dar și plajele, centrul comercial local și viața de noapte atrag în fiecare an mii de turisti din toate colțurile lumii. Aeroportul din Preveza se află la doar 35 km. distanță față de stațiune.

 

vezi oferta
   
Lefkada (gr. pietre albe) este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică, iar faptul că este situată foarte aproape de partea continentala face sa nască povestea conform căreia cândva demult, Lefkada făcea parte din Grecia Continentală, depărtându-se încet-încet de aceasta, de-a lungul timpului. Este una din puţinele insule din...